Verzending en levertijd

Fine-art prints en originelen

Wij kunnen fine-art prints en originelen binnen 5 werkdagen bezorgen.

 

Gelimiteerde oplage fine-art prints

Deze prints worden door de illustrator met de hand genummerd en gesigneerd. Hiervoor hebben we iets meer tijd nodig. De gelimiteerde fine-art prints worden binnen 15 werkdagen  bezorgd.

 

Met lijst

De lijsten en passe-partouts worden voor ons op maat gemaakt per bestelling. Bezorging binnen 10 werkdagen. Een gelimiteerde oplage fine-art print heeft een langere levertijd, 15 werkdagen.

 

Spoed

Mocht je een bestelling sneller nodig hebben, voor bijvoorbeeld een aankomende verjaardag, neem dan contact met ons op. Dan doen wij er alles aan om het voor elkaar te krijgen.

Neem contact op.

 

Verzending zonder lijst

De fine-art print of het origineel, tot een formaat van 40×30, wordt verpakt in een sleeve en een stevige kartonnen envelop. Grotere formaten, vanaf 40×30, worden verstuurd in een kartonnen koker.

 

Formaat t/m 40 bij 30 cm € 12,10 incl. BTW.

Formaat t/m 70 bij 50 cm € 18,15 incl. BTW.

Formaat groter dan 50 bij 70 cm 24,20 incl. BTW.

 

Per bestelling / adres in Nederland. Er wordt bezorgd op werkdagen binnen kantooruren en er wordt altijd gevraagd naar je handtekening.

 

Verzending met lijst

De fine-art print of het origineel met lijst wordt in karton verpakt.

 

€ 24,20 incl. BTW

 

Per bestelling / adres in Nederland. Er wordt bezorgd op werkdagen binnen kantooruren en er wordt altijd gevraagd naar je handtekening.